4 personer
Ingredienser
4-5 stk kyllingelårfilet med skind - evt. alm. filet
1/2 dl hakkede pistacienødder
1 spsk hakket persille
75g feta
1 agurk
Salt
150 g græsk yoghurt
1 fed knust hvidløg
1 spsk hakket mynte
1 spsk hakket persille
Tilbehør
Kartofler og brød.
Tilberedning
Læg lårfileterne/fileterne på spækbrættet med skindsiden nedad.
Fordel pistaciekerner blandet med persille på fileterne og læg en skive feta oven på. Fold kødet sammen omkring fyldet og læg fileterne i et ovnfast fad.
Steg fileterne i ovn efter anvisning på pakken.
Skræl agurken, flæk den på langs og fjern kernerne med en ske.
Skær agurken i skiver, drys med salt og stil det til afdrypning i en sigte ca. 15 min.
Rør yoghurt, hvidløg, mynte og persille sammen.
Skyl saltet af agurkerne og dup dem tørre.
Vend agurkeskiverne i dressingen og smag til med salt og peber.
Server agurkesalaten til kyllingen sammen med f.eks. salat og brød.