4 portioner
Ingredienser
800 g Danpo kyllingelår
Barbequedressing:
1 dl olie
2 fed hvidløg
1 finthakket løg
6 spsk tomatketchup
1 spsk eddike
100g mørk farin
2 spsk karry
Chili og tabasco (efter smag)
Salt og peber
Broccolisalat
1 bundt broccoli
5 spsk creme fraiche
1 spsk mayonaise
1 spsk honning
1 hakket løg
25 g peanuts
Eddike
Salt og peber
3 spsk. rosiner
Tibehør:
Ovnbagte eller kogte kartofler
Tilberedning
Brun kyllingelårene på en pande i lidt olie og læg dem i et ildfast fad.
Pisk alle ingredienserne til barbequedressing sammen og fordel det over kyllingelårene. Steg lårene i ovnen ved 180° C i ca. 45 minutter.
Broccolien plukkes i små buketter. Resten af ingredienser blandes og smages til med salt, peber og lidt eddike. Vend broccolien i cremen, og lad det trække mindst 30 minutter.
Server salaten til kyllingelårene sammen med ovnbagte eller kogte kartofler.
Velbekomme.