Logo

Barbeque hele kyllingelår med cheddar kartofler og majssalsa

4 portioner

Ingredienser
4 hele Danpo kyllingelår
2-3 store skrubbede kartofler
1-2 spsk olie
1 tsk chili krydderiblanding
75 g revet cheddar
Salt, peber
2 tomater
2 forårsløg
1 chili
1 dl majskerner
1håndfuld friske korianderblade

Tilberedning

Steg kyllingen som anvist på emballagen.
Skær kartoflerne i både og vend dem i olie.
Læg kartoflerne i et ovnfast fad og drys med chilikrydderi, cheddar, salt og peber.
Bag kartoflerne sammen med kyllingen i ca. 40 min.
Hak tomaterne groft og bland med snittede forårsløg samt hakket chili uden kerner.
Bland med majskerner, krydr med salt og peber og drys med koriander.

Velbekomme.

Barbeque hele kyllingelår med cheddar kartofler og majssalsa