4 personer
Ingredienser
1 pakke Danpo Kyllingefrankfurter
Smør til stegning
2-3 skalotteløg i tynde både
2 snackpebre
Friske krydderurter (fx basilikum og timian)
12 æg
1 dl fløde
2 tsk. salt
Friskkværnet peber
100 g revet mozzarella
Tilberedning
Skær kyllingefrankfurter i skiver og rist dem på en pande i lidt smør sammen med løg og snackpeber i ringe. Lad det få lidt farve og kom det i en bradepande og hold det varmt i ovnen mens du laver omeletterne.
Lav portionsomeletter af 3 æg ad gangen. Pisk æg og føde sammen med salt og peber.
Kom smør på en varm pande og lad det bruse op. Tilsæt æggemasse til 1 portionsomelet og rør i æggemassen til den samler sig lidt. Kom lidt revet ost på og fold den sammen. Steg til den er fast og vend den ud på en varm tallerken. Lav resten af omeletterne på samme måde og server med de varme pølser. Pynt med lidt revet ost og krydderurter ved servering.