Chipotle kyllingepølser med sweet potatoe salat og knasende kerner
4 portioner
Ingredienser
8 Chipotle kyllingepølser
2 store sweet potatoes
1 spsk. olie
1 tsk. salt
½ rød spidskål
100 g. blandet babysalat
1 stor moden avocado
100 g. feta
2 dl. kogt quinoa
1 dl. granatæblekerner
2 spsk. boghvede kerner
½ tsk. fint salt
1 spsk. limesaft
2 spsk. olie
1 tsk. frisk timian

Tilberedning
Tilbered chipotle kyllingepølser efter anvisning på emballagen.
Skær sweet potatoes i skiver og pensl skiverne med olie. Drys med salt og fordel skiverne på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 200°C ca. 20 minutter til de er gyldne og sprøde. Lad skiverne afkøle let, inden de blandes i salaten.
Snit spidskålen meget fint, og bland med babysalat og sweet potatoes. Skær avocado og feta i mindre stykker, og fordel begge dele over salaten. Drys til sidst med quinoa og granatæblekerner.
Rist boghvedekerner med salt på en tør pande 4-5 minutter ved mellemhøj varme. Rør limesaft med olie og frisk timian i små stykker. Dryp marinaden over salaten, og drys med boghvedekerner.
Server chipotle kyllingepølser med salat og lidt ekstra lime.