4 personer
Ingredienser
4 stk Danpo kyllingekoteletter
Kartoffelmos med ramsløg
800 g kartofler
5 g ramsløg ( frisk eller tørret)
1,5 dl mælk
70 g smør
Salt og peber
Bagte rodfrugter
150 g persillerødder
150 g gulerødder
1-2 spsk honning
1 spsk hvid balsamico
Kyllingecreme
1 l kyllinge fond
1 dl l piske fløde
70 g smør
Salt og peber
Tilberedning
Steg persillekoteletterne i ovn ved 180°C i ca. 20-25 minutter.
Kartoffelmos med ramsløg: Skræl kartoflerne og kog dem sammen med ramsløgene.
Når kartoflerne er møre, tages de af varmen, moses og blandes forsigtigt med mælk og smør.
Smag til med salt og peber.
Honningbagte rodfrugter: Rodfrugter skrælles og kommes på en bage plade,hvor honning og balsamico blandes godt i.
De bages herefter ca 30 min i ovnen ved 180° C.
Vend rodfrugterne undervejs.