4 portioner
Ingredienser
4 stk Danpo kyllingekoteletter
Honningbraiserede persillerødder
400 g skrællede persillerødder
3-4 kviste frisk timian
2-3 fed hakket hvidløg
1 spsk honning
1 spsk olivenolie
Salt, peber
1/4 dl hakkede marinerede soltørrede tomater
Tilberedning
Skær persillerødderne i tynde skiver på langs og kog dem et par minutter i letsaltet vand. Læg de afdryppede persillerødder i et smurt ovnfast fad blandet med timian og hvidløg.
Dryp persillerødderne med honning og læg kyllingekoteletterne oven på. Dryp til sidst med lidt olivenolie og sæt fadet i ovnen ved 200°C 20-25 min. til kyllingen er stegt. Pynt med soltørrede tomater og server evt.med brød.
Energi pr. person: 2461 kJ (586 kcal) Energifordeling: Fedt 27%, Protein 26%, Kulhydrat 47%