Logo

Farseret kyllingekotelet med bagte frugter, kartofler og skysauce

4 personer

Ingredienser:
4 Danpo kyllingekoteletter
200 g hakket kylling

10 g grofthakkede champignon
100 g finthakket rødløg
50 g hakket syltet rød peber
1 æg
30 g hvedemel
1½ spsk hakket persille
Salt, peber
300 g henkogte ferskner
250 g æbler i tykke både
150g blå blommer i halve
1 tsk sukker
Romainesalat
500 g aspargeskartofler, kogte
Sky fra kyllingkoteletter smagt til med hønsebouillon og rødvin.

Tilberedning
Hak champignon og rødløg.
Rør en fars af hakket kylling, æg, mel, salt og peber. Tilsæt champignon, rødløg og syltet rød peber.

Fyld farsen ind under skindet på kyllingekoteletterne, og læg de farserede kyllingekoteletter i et ildfast fad. Steg ved 200°C i ca. 30 min.

Hæld stegesky fra, spæd op med hønsebouillon og rødvin. Smag til med salt og peber.

Lad ferskner dryppe af i en sigte, skær dem i kvarte. Fordel alle frugter på bradepande med bagepapir og drys med sukker. Bag ved 200°C i ca. 20-25 min.

Anret kødet på fad. Læg en bund af Romainesalat i et andet fad og anret de bagte frugter.

Tilbehør kogte aspargeskartofter og skysauce.

Farseret kyllingekotelet med bagte frugter, kartofler og skysauce