Logo

Inderfilet på spyd med lun appelsin-stegt rosenkålssalat og balsamico dryp

4 personer

Ingredienser

12 stk. inderfilet på spyd

400 g. rosenkål

20 g. smør

2 spsk. appelsinsaft

2 appelsiner

1½ spsk. rosenpeber

1½ spsk. balsamico

1 tsk. honning

1½ spsk. olie

1 tsk. dijon sennep

 

Tilberedning

Steg inderfilet på spyd efter anvisning på pakken, eller lav dine egne spyd med inderfilet. 

Del rosenkål i halve, smelt smør på en pande og steg rosenkål heri til de tager lidt farve. Hæld appelsinsaft på og vend det godt rundt.

Pil appelsiner, del dem i både og skær dem i mindre stykker. Bland de lune rosenkål med appelsinstykkerne og tilsæt friskkværnet rosenpeber.

Rør en marinade af balsamico, honning, olie og sennep og hæld den over den lune rosenkålssalat lige inden servering.

Inderfilet på spyd med lun appelsin-stegt rosenkålssalat og balsamico dryp