4 personer
Ingredienser
900 g. Danpo hakket kylling
4-8 skiver bacon
4 tsk. salt
1 æg
1 stort eller 2 små løg, finthakket eller revet
3 spsk. mælk eller fløde
2 spsk. mel
Julekrydderier fx: 1/2 tsk. knust kardemomme, 1 tsk. knust ingefær, 1/2 tsk. muskat, 1/2 tsk. knuste nelliker og 1/2 tsk. knust allehånde
Mozzarella eller cheddar
Tilberedning
Rør hakket kylling med salt. Tilsæt æg, finthakket løg og fløde. Rør mel og krydderier i farsen. Lad farsen hvile mindst 30 minutter.
Smør en muffinform med fedtstof. Lav farskugler og tryk et stykke frisk mozzarella ned midt i farsen. Luk hullet og bind bacon omkring i et kryds som en pakke. Læg pakkerne i hver sit rum i muffinformen.
Form ovale frikadeller. Læg dem 2 og 2 i en v form på en bageplade med bagepapir, og form hjerter. Bag dem 12-15 minutter i ovnen ved 200°C. Grill dem evt. en smule til sidst, for en sprød overflade.