4 portioner
Det skal du bruge
350 g kyllingeinderfilet
4 store blade kål fx savoykål eller spidskål
1 rød peberfrugt
2 forårsløg
10 g rød chili
1 avokado
150 g ananas
2 stænger bredbladet persille
1 spsk karry
1 spsk rapsolie
Parmesanost
Salt og peber
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Skyld kålbladene grundigt. Kog vand op i en gryde og
blancher kålbladene meget kort heri. Skyl eller dyp dem straks i iskoldt vand og læg dem på køkkenrulle.
Rengør peberfrugt, forårsløg og chili. Skær peberfrugt, forårsløg, chili, avokado, ananas og persille i passende stykker.
Skær inderfileterne i strimler, krydr med karry, salt og peber og steg det på en pande i lidt olie.
Bland kyllingestykkerne med de udskårne grøntsager. Læg kålbladene på en tallerken og kom fyldet ovenpå.
Riv lidt parmesanost udover.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen