Logo

Tropiske kålwraps

4 portioner
Det skal du bruge

350 g kyllingeinderfilet
4 store blade kål fx savoykål eller spidskål
1 rød peberfrugt
2 forårsløg
10 g rød chili
1 avokado
150 g ananas
2 stænger bredbladet persille
1 spsk karry
1 spsk rapsolie
Parmesanost
Salt og peber

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

Skyld kålbladene grundigt. Kog vand op i en gryde og
blancher kålbladene meget kort heri. Skyl eller dyp dem straks i iskoldt vand og læg dem på køkkenrulle.

Rengør peberfrugt, forårsløg og chili. Skær peberfrugt, forårsløg, chili, avokado, ananas og persille i passende stykker.

Skær inderfileterne i strimler, krydr med karry, salt og peber og steg det på en pande i lidt olie.

Bland kyllingestykkerne med de udskårne grøntsager. Læg kålbladene på en tallerken og kom fyldet ovenpå.
Riv lidt parmesanost udover.

Tropiske kålwraps

Et godt råd: I stedet for kålwraps kan du også anvende tortillas,
– brug gerne fuldkornsversionen.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen