4 portioner
Det skal du bruge
400 g. hakket kylling
1 spsk. olie
3 fed hvidløg
1 pk. taco mix
1 rød peber
250 g. gulerod
100 g. majs
1 rødløg
16 store kvadrater filodej
100 g. revet mozzarella, max 30 % fedt
1 spsk. oregano
1 tsk. citronpeber
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem. Tænd ovnen på 180°C.
Fars
Steg kyllingekød i en gryde i olie med presset hvidløg og tacomix. Pil løget og skær det i små tern. Rengør rød peber og gulerod. Skær rød peber i små tern og riv gulerødderne. Tilsæt grøntsagerne i farsen og bland det godt sammen.
Læg to stykker filodej i en smurt muffinform. Tryk dem godt ned i formene og kom 2 store skefulde kyllingefars ned ovenpå filodejen. Drys revet mozzarellaost, oregano og citronpeber henover.
Bag tacopakkerne i ovnen i 15-20 minutter til osten er smeltet, og filodejen er gylden og sprød.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen