4 portioner
Det skal du bruge
3 stk. Danpo kyllingefileter
1 spsk. olie (til stegning)
100 g. porre
250 g. blandet peberfrugt
Mangos-kokossauce
1 stor mango
200 g. kokosmælk light
2 fed hvidløg
½-1 hel Jalapeno
Saften fra 1 lime
1½ tsk. salt
1 spsk. paprika
1 tsk. spidskommen
1½ tsk. koriander
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Vask alle grøntsagerne. Snit porre i fine skiver og peberfrugterne i strimler. Alle ingredienser til
mango-kokossaucen blendes sammen. Smag evt. til med flere krydderier, lime og jalapenos efter behag.
Skær kyllingefileterne i store tern og brun dem på panden i olien ved middelhøj varme. Tilsæt porre og peberfrugt og lad det stege med i 5 minutter.
Skru ned for varmen, og hæld derefter mango-kokossaucen over og vend det hele god rundt.
Retten er færdig, når kyllingen er gennemstegt og mango-kokossaucen er varmet op.
Pynt med friske korianderblade, lime og jalapenos i skiver.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen