4 portioner
Det skal du bruge
500 g. hakket kylling
½ løg
2 fed hvidløg
1 pk. tacomix
2 spsk. tomatpuré
2 ds. hakket tomat
3 spsk. mel til jævning
2 dl. mælk
4 store gulerødder
2 squash
2 tomater
100 g. revet ost, max 30 %
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Pil løg og hvidløg og skær dem i små tern. Svits dem i en gryde i lidt olie. Tilsæt hakket kyllingekød og brun det godt. Krydr med tacomix. Tilsæt tomatpuré og hakket tomat og bland det godt sammen. Rør mel og mælk godt sammen og tilsæt det i kødblandingen. Lad saucen småkoge i 10-12 minutter. Er den for tynd, jævnes den yderligere med lidt mel og mælk.
Tænd ovnen på 180°.
Rengør og skær gulerødder og squash i tynde skiver.
Gerne med en tyndskræller eller på et mandolinjern,
ellers bare skær ud i hånden.
Læg i et ildfast fad skiftevis sauce, gulerods- og squashskiver i lag. Pynt med tomatskiver på toppen og gratiner til sidst med lidt revet ost. Bag lasagnen i ovnen i 25-30 minutter til osten er gylden.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen