4 portioner
Det skal du bruge
400 g kyllingefilet
1 rød chili
150 g gulerod
100 g knoldselleri
½ rødløg
1 porre
½ agurk
½ dl sweet chili sauce
1 spsk sesamfrø
Salt og peber
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Skær kyllingekødet ud i tern og krydr med salt og peber. Vask og skær chilien i meget små tern. Steg kyllingestykkerne på panden, tilsæt ca. halvdelen af chilistykkerne og steg i cirka 3-4 minutter til kyllingestykkerne er gennemstegt.
Rengør grøntsager og skær dem ud i passende stykker. Bland de udskårne grøntsager godt med kyllinge-
stykkerne. Tilsæt sweet chili sauce og vend det hele
godt sammen.
Pynt salaten med sesamfrø og de resterende chilitern.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen