4 portioner
Det skal du bruge
Kylling
8 stk. Danpo kyllingelår
Salt og peber
1 spsk. olie (til stegning)
5-10 timiankviste
3 dl. koncentreret hyldeblomstsaft
Hyldeblomstdressing
3 spsk. koncentreret hyldeblomstsaft
1 spsk. æblecidereddike
1 spsk. olie
Salt og peber
Salat
75 g. babyspinat
80 g. blåbær
120 g. mandarin
40 g. mandler
10 g. parmesan
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Kylling: Krydr kyllingelårene med salt og peber og brun kyllingelårene ved høj varme på en pande i 1 spsk. olie. Kom kyllingelårene i et lille fad sammen med timiankvistene og 3 dl. hyldeblomstsaft, og bag kyllingelårene ved 180°C i 30 minutter til de er gennemstegte.
Bland alle dele til hyldeblomstdressingen i en skål.
Salat: Rengør spinat, blåbær og pil mandarin. Hak mandlerne groft og rist dem på en tør pande. Bland en salat med spinat, blåbær, mandarin og vend salaten i hyldeblomstdressingen.
Pynt salaten med de ristede mandler og groftrevet parmesan. Server kyllingelårene til salaten.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen