4 portioner
Det skal du bruge
Cupcakes
400 g. hakket kylling
1 løg
150 g. gulerod
10 g. persille
2 stk. rød chili
50 g. havregryn
2 æg
10 g. groft salt
Kartoffelfrosting
250 g. kartoffel
1 dl. mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt og peber
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Cupcakes: Pil og hak løg i små tern. Rengør gulerod, persille og chili. Riv guleroden og hak persille og chili fint. Rør hakket kylling sammen med de udskårne grøntsager. Tilsæt havregryn, æg, groft salt og rør det hele godt sammen. Fordel farsen i cupcake/muffin formene og bag i ovnen i 30 minutter.
Kartoffelfrosting: Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Mos kartoflerne, tilsæt mælk og olie, rør godt sammen og smag til med salt og peber.
Fyld mosen i en sprøjtepose og sprøjt det oven på
kyllingecupcakes. Grill cupcakes i ovnen i cirka 5 minutter til mosen er gylden.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen