Logo

Kyllingecupcake med kartoffelfrosting

4 portioner

Det skal du bruge

Cupcakes
400 g. hakket kylling
1 løg
150 g. gulerod
10 g. persille
2 stk. rød chili
50 g. havregryn
2 æg
10 g. groft salt

Kartoffelfrosting
250 g. kartoffel
1 dl. mælk
1 spsk. olie
1 tsk. salt og peber

 

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

Cupcakes: Pil og hak løg i små tern. Rengør gulerod, persille og chili. Riv guleroden og hak persille og chili fint. Rør hakket kylling sammen med de udskårne grøntsager. Tilsæt havregryn, æg, groft salt og rør det hele godt sammen. Fordel farsen i cupcake/muffin formene og bag i ovnen i 30 minutter.

Kyllingecupcake med kartoffelfrosting

Kartoffelfrosting: Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Mos kartoflerne, tilsæt mælk og olie, rør godt sammen og smag til med salt og peber.
Fyld mosen i en sprøjtepose og sprøjt det oven på 
kyllingecupcakes. Grill cupcakes i ovnen i cirka 5 minutter til mosen er gylden.

Et godt råd: Du kan også lave et farsbrød med en god salat ud af farsen.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen