4 portioner
Det skal du bruge
Spyd
400 g. kyllingeinderfilet
8 lange stilke rosmarin el. alm træspyd
16 cherrytomater
1 gul peberfrugt
1 rødløg
Salt og peber
Salsa
200 g. tomat
1 gul/orange peberfrugt
1 rødløg
10 g. persille
1 tsk. citronpeber
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Skær inderfileterne i 3 stykker og sæt dem på en rosmarin gren – eller almindelige træspyd – på skift med cherry-
tomat, store stykker gul peberfrugt og brede både rødløg. Spyddene krydres let med salt og peber, hvorefter de grilles på grill eller grillpande.
Salsa: Skær tomat, gul/orange peberfrugt og rødløg i meget små tern. Bland det hele sammen med hakket persille og citronpeber og stil det på køl.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen