4 portioner
Det skal du bruge
Bund
300 g. kartofler
2-3 spsk. rosmarin
3 æg
30 g. revet ost
1 spsk. kartoffelmel
½ spsk. groft salt
Pynt
250 g. kyllingekebab
1 tomat
½ løg
20 g. revet ost
½ pk. rucola
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem. Tænd ovnen på 180°C.
Skræl og riv kartoflerne, hak rosmarin og bland det med æg, ost, kartoffelmel og salt.
Bred blandingen ud – cirka 1 cm tyk – på en bageplade, beklædt med bagepapir og bag bunden i ovnen
cirka 25 minutter, til den er gylden og let sprød.
Skær tomat og løg i skiver. Kylling, løg og tomater lægges på bunden – og evt. lidt revet ost på toppen.
Bag i yderligere 10 minutter til osten er smeltet og gylden.
Top med skyllet rucola inden servering.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen