Logo

Ispinde

4 portioner
Det skal du bruge

Brug din helt egen yndlingsfrugt
– fx jordbær, kiwi, solbær eller hindbær

Til en is bruges fx enten:
1 ½ kiwi
1 dl havtorn
6 store jordbær
10 stk hindbær
8 stk brombær
¼ mango
2 spsk vand
Eventuelt 1 spsk honning eller sukker

Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.

Skyl bær og frugter. Skræl dem hvis nødvendigt.
Blend frugterne hver for sig med lidt vand og hæld i en
isform.

Stil i fryseren i minimum 6 timer, helst natten over.

Det er ikke strengt nødvendigt at tilsætte sødemiddel, hvis frugten er meget moden, – det giver bare lige lidt ekstra til smagen.

Et par dråber citronsaft, flydende honning eller agavesirup kan også være med til at booste smagen.

Og husk – blender du for meget is, kan det sagtens spises alligevel.

Ispinde

Vidste du at ... Sødt er godt, men mange desserter kan nemt undvære sukker. Naturen har en masse naturligt slik, som er både friskt og sundt, Fx æblebåde med appelsinsaft.

 

Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen