4 portioner
Det skal du bruge
Brug din helt egen yndlingsfrugt
– fx jordbær, kiwi, solbær eller hindbær
Til en is bruges fx enten:
1 ½ kiwi
1 dl havtorn
6 store jordbær
10 stk hindbær
8 stk brombær
¼ mango
2 spsk vand
Eventuelt 1 spsk honning eller sukker
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Skyl bær og frugter. Skræl dem hvis nødvendigt.
Blend frugterne hver for sig med lidt vand og hæld i en
isform.
Stil i fryseren i minimum 6 timer, helst natten over.
Det er ikke strengt nødvendigt at tilsætte sødemiddel, hvis frugten er meget moden, – det giver bare lige lidt ekstra til smagen.
Et par dråber citronsaft, flydende honning eller agavesirup kan også være med til at booste smagen.
Og husk – blender du for meget is, kan det sagtens spises alligevel.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen