4 portioner
Det skal du bruge
4 stk. Danpo hele kyllingelår
8 stk. citronskiver
Ovnbagte rodfrugter
150 g. rødbede
150 g. gulerod
150 g. knoldselleri
150 g. pastinak
Olie
5-7 kviste timian
1 ½ tsk. salt
Ærtepuré
200 g. ærter
1½ spsk. yoghurt natural
½ dl. vand
1 fed hvidløg
1 tsk. citronsaft
½ tsk. salt
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Krydr kyllingelårene med salt og peber og brun dem på panden ved høj varme.
Læg dem herefter i et ildfast fad og læg 2 citronskiver på hvert lår. Bag i ovnen ved 175°C i ca. 40-45 minutter.
Rengør grøntsagerne og skær dem i tern. Vend dem i olie, timian og salt, og bag dem i ovnen i ca. 30 minutter ved 175°C.
Blend alle ingredienserne til ærtepurén grundigt sammen.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen