4 portioner
Det skal du bruge
400 g kyllingefilet
25 g pinjekerner
3 halve syltede ferskner
100 g mozzarella
1 lille håndfuld basilikumblade
4 fuldkorns tortilla
Salt og peber
Syltede brombær
150 g brombær
1 spsk sukker
5 spsk mørk balsamico eddike
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Syltede brombær: Forbered brombær dagen før. Rør sukkeret ud i balsamicoen og hæld det over brombærrene. Lad dem trække til næste dag, eller minimum 4 timer.
Rist pinjekerner gyldne i ovnen eller på en pande.
Skær ferskner i tern. Krydr kyllingefileterne med salt og peber, steg dem på en pande og skær dem i tern.
Riv mozzarella i mindre stykker.
Kylling, pinjekerner, fersken, mozzarella og basilikumblade blandes til en salat og fyldes i tortillaerne sammen med de syltede brombær. Brug evt. væden som er tilbage fra brombærrene til dressing.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen.