4 portioner
Det skal du bruge
Bund
300 g. blomkål
2 æg
10 g. parmesan ost
1 tsk. salt
Fyld
150 g. kyllingekebab
1 dl. barbecuesauce
½ rødløg
75 g. ananas
10 g. parmesan ost
Basilikum blade
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem. Tænd ovnen på 120°C.
Bund: Del blomkålen i små buketter og skyl grundigt. Blend blomkålsbuketterne til fint sne. Tilsæt æg, ost og salt til der opnås en ensartet masse.
Lav 4 små pizzabunde i ca. 1 cm tykkelse på en bageplade beklædt med bagepapir og bag i ovn i cirka 25 minutter afhængig af tykkelse.
Fyld: Vend kyllingekebab med barbecuesauce. Skær rødløg i skiver og skær ananas i små stykker.
Pizzabunden pyntes med kylling, rødløg, ananas og
revet parmesan. Herefter bages pizzaen yderligere
10-15 minutter i ovnen, eller til osten er smeltet og gylden. Pynt inden servering pizzaerne med friske basilikum blade.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen