4 portioner
Det skal du bruge
500 g. kyllingeinderfilet
200 g. champignon
100 g. rød peberfrugt
200 g. broccoli
50 g. rødløg
2 cm. ingefær
150 g. ananas
300 g. kokosmælk
1 lime
1 spsk. rapsolie
1 spsk. rød karrypasta
1 blomkålshoved – cirka 400 g.
1 spsk. salt og peber
Sådan gør du: Vask hænder, læs opskriften og find ingredienserne frem.
Del inderfileterne i tre stykker, krydr med salt og peber. Steg kyllingen på en pande/wokgryde i lidt olie og rød karrypasta. Tag kyllingen af panden når det er stegt.
Rengør champignon, peberfrugt og broccoli og skær det i passende stykker. Skræl løg og ingefær. Skær løg i både og riv ingefær. Tilsæt det hele på panden,- først løg og ingefær – og steg det kort i lidt olie.
Skær ananas i skiver og tilsæt retten ananas og kokosmælk. Smag til med presset saft fra en lime, salt, peber og evt. karrypasta. Tilsæt kyllingestykkerne og lad retten simre i 8-10 minutter.
Rengør blomkål og riv det på et rivejern på den grove side. Læg blomkålsris i en skål og hæld kogende vand over, så de er dækket. Lad det trække i 3-5 minutter.
Skær ananas i skiver og tilsæt retten ananas og kokosmælk. Smag til med presset saft fra en lime, salt, peber og evt. karrypasta. Tilsæt kyllingestykkerne og lad retten simre i 8-10 minutter.
Rengør blomkål og riv det på et rivejern på den grove side. Læg blomkålsris i en skål og hæld kogende vand over, så de er dækket. Lad det trække i 3-5 minutter.
Opskriftsudvikler: Birgitte Vang Hansen