4 portioner
Ingredienser
500 g Danpo Kyllingekråser
1 spsk. mel
1/2 spsk. paprika
30 g smør
300 g gulerødder
1 rødløg
2 dl rødvin
4 dl god kalvefond
1 røde peberfrugter
2 dl bredbladet persille, hakket
revet skal af 1/2 økologisk citron
2 fed hvidløg, finthakket
Tilbehør:
Cornichoner og syltede løg
Kartoffelmos, ris eller groft brød
Tilberedning
Skyl kråserne og dup dem tørre. Vend mel og paprika sammen og vend kråserne i blandingen til melet er godt fordelt. Brun dem i smørret i en tykbundet gryde.
Skræl gulerødder og løg og skær dem i grove stykker. Brun dem i gryden sammen med kråserne. Tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Tilsæt kalvefond og lad retten simre under låg i ca. 2 timer til kråserne er møre. Skær peberfrugt i strimler og lad dem koge med i retten de sidste 10 minutter inden servering.
Bland persille sammen med revet citron og hvidløg og drys blandingen over ved servering.