Logo

Kråser i rødvin med persille

4 portioner

Ingredienser

500 g Danpo Kyllingekråser

1 spsk. mel

1/2 spsk. paprika

30 g smør

300 g gulerødder

1 rødløg

2 dl rødvin

4 dl god kalvefond

1 røde peberfrugter

2 dl bredbladet persille, hakket

revet skal af 1/2 økologisk citron

2 fed hvidløg, finthakket

 

Tilbehør:

Cornichoner og syltede løg

Kartoffelmos, ris eller groft brød


Tilberedning

Skyl kråserne og dup dem tørre. Vend mel og paprika sammen og vend kråserne i blandingen til melet er godt fordelt. Brun dem i smørret i en tykbundet gryde.

Skræl gulerødder og løg og skær dem i grove stykker. Brun dem i gryden sammen med kråserne. Tilsæt rødvin og lad det koge ind til det halve. Tilsæt kalvefond og lad retten simre under låg i ca. 2 timer til kråserne er møre. Skær peberfrugt i strimler og lad dem koge med i retten de sidste 10 minutter inden servering.

Bland persille sammen med revet citron og hvidløg og drys blandingen over ved servering.

Kråser i rødvin med persille