4 personer
Ingredienser
260 g. Danpo kyllingeinderfilet
Olivenolie
250 g. pasta f.eks. rigatoni eller penne
70 g. parmaskinke
2 fed hvidløg
1 spsk. timian
200 g. majroer
200 g. jordskokker
30 g. hasselnøddekerner
1 lille bdt. hakket persille
25 g. frisk parmesan
Salt og peber
Nøddebrød med gorgonzola
4 skiver Ciabattabrød
100 g. gorgonzola
30 g. hakkede hasselnødder
Friske timiankviste
Tilberedning
Skær inderfileter i mindre stykker. Kog pasta som anvist på emballagen i letsaltet vand. Steg parmaskinkesprød i ovnen under grillen. Hold godt øje det går hurtigt.
Skær majroer i tern eller smalle både og jordskokker i skiver.
Steg kyllingekødet 1 min. i olivenolie tilsat hvidløg. Kom timian, rodfrugter og grofthakkede hasselnøddekerner ved og steg i ca. 6 min. under konstant omrøring.
Krydr med salt og peber og bland straks med friskkogt pasta, sprød parmaskinke brækket i mindre stykker og hakket persille. Drys med høvlet/revet parmesan og server med nøddebrød til.
Nøddebrød med gorgonzola
Smør brødene med gorgonzola. Drys med hakkede hasselnødder samt timian og gratiner i ovnen til de er gyldne.