2 personer
Tilberedning: Ca. 25 minutter
Ingredienser
Kyllingeinderfilet, 250 -300 g afhængig af pakkestørrelse
Salt og peber
1½ spsk olie
150 g pasta fx spaghetti
2 fed hvidløg
1 citron
1 tomat
125 g ærter – friske eller frosne
Frisk basilikum eller persille
Tilberedning
Kog pastaen.
Dup inderfileterne tørre med køkkenrulle. Skær dem evt. i mindre stykker. Krydr med salt og peber.
Varm ½ spsk olie på en pande ved god varme. Kom kødet på panden og brun det ½ minut på hver side.
Skru ned til middel varme og steg 3 minutter på hver side til de er gennemstegte.
Tag kødet af panden. Kom resten af olien på panden. Svits hakket hvidløg på panden. Tilsæt tyndtskåret skal - skåret med en kartoffelskræller og saft af en halv citron.
Fjern kernerne i tomaten og skær den i tynde strimler. Vend ærter, pasta og kylling i blandingen på panden. Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft. Vend en håndfuld hakket basilikum og tomatstrimlerne i. Server straks.
Energifordeling og -indhold pr. person
Protein 28%
Kulhydrat 47%
Fedt 25%
2495 kJ - 595 kcal
Kilde: Landbrug og Fødevarer