4 personer
Ingredienser
120 g inderfilet
4 store skiver parmaskinke
50 g. peberfrugt
2 forårsløg
50 g. cherrytomater
2 spsk. friskrevet parmesan
1 spsk. finthakket frisk basilikum
4 store æg
Salt, peber
16-20 cherrytomater
Brød
Tilberedning: Fordel parmaskinke i smurte ramakiner, muffinforme eller små ovnfaste skåle, så skiverne dækker bund og sider.
Skær peberfrugt i tern, forårsløg i skiver og cherrytomater i halve.
Steg kyllingeinderfileter på panden i lidt olie, krydr med salt og peber og skær dem i små stykker.
Bland grøntsagerne med stegt inderfilet, parmesan, friskhakket basilikum samt salt og peber.
Fordel fyldet i de 4 skåle oven på parmaskinken og slå til sidst et æg ud i hver ramakin. Drys lidt groft salt og friskkværnet peber på toppen.
Bag ramakinerne i ovnen til æggehviden er stivnet og blevet hvid. Tiden afhænger af størrelsen på æg og på skålens tykkelse.
Server med sprøde halv cherrytomater og et godt stykke brød.
Æggeblommen må gerne være blød og flyde lidt ud, når tærten spises.