4 personer
Ingredienser
400 g inderfilet
1 tsk. fishsauce
1 tsk. soya
1 tsk. flydende honning
1 spsk. olie
Kålwraps
2 små spidskål, gerne forskellige farver
1 stor rødbede
4 gulerødder
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
1 squash
Dressing
1 avocado
½ citron
1-2 dl. koldt vand
1 tsk. salt
Tilberedning
Pensl inderfileterne med en marinade af fishsauce, soya, honning og olie og steg dem på en grillpande, 2-3 minutter på hver side.
Kassér de yderste blade af spidskålen og del resten i blade.
Skær rødbede, gulerødder, peberfrugt og squash i lange, tændstik-tynde strimler.
Blend avocado med saft fra citron, vand og salt. Juster vandmængden så dressingen får en passende konsistens.
Server hvert spidskålsblad med regnbuefarvet fyld af grøntsager, stegt inderfilet og pynt med avocadodressing.