4 personer
Ingredienser
12 Danpo inderfilet på spyd
1 dl. hakket persille
2 spsk. valnødder
2 spsk. revet parmesan
1 dl. olie
1 tsk. citronsaft
2 dl. creme fraiche
Salt og friskkværnet peber
2 stk. hjertesalat
100 g. rød snackpeber
2 tomater
1 dl. oliven
Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.
Tilberedning:
Steg kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Pesto: Blend persille, valnødder, parmesan, olie og citronsaft til en ensartet masse og stil på køl.
Cremet peberdip: Krydr creme fraiche med salt og friskkværnet peber og stil på køl.
Salat: Bland salat af hjertesalat i fine strimler, snakpeber i skiver og tomat i tern samt oliven.
Server kyllingespyd med salat, persillepesto, cremet peberdip og brød.