4 personer
Ingredienser
12 Danpo inderfilet på spyd
2 spsk. pinjekerner
1 dl. frisk basilikum
1-2 fed hvidløg
4 spsk. olivenolie
2 spsk. revet parmesan
400 g. kogte kikærter
2 store gulerødder
100 g. broccoli
100 g. friske sukker ærter
Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.
Tilberedning
Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Rist pinjekerner på en tør pande til de er gyldne og lad dem køle af. Blend pinjekerner med basilikum, hvidløg, olivenolie og revet parmesan. Lad pestoen trække ca. 1 time. Skyl de kogte kikærter og bland dem med pestoen. Skræl lange strimler af gulerødderne og del broccolien i små buketter. Bland babysalat med kikærter, gulerodsstrimler, broccoli og sukker ærter.
Server i madpakken sammen med en bær dessert af skyr rørt med vaniljepulver og pyntet med friske bær.