4 personer
Ingredienser
400 g inderfilet
1 spsk. kokosolie
1 tsk. rød karry pasta
Rispapirsruller
12 stykker rispapir
100 g fuldkornsnudler
2 peberfrugter
2 store gulerødder
½ agurk
1 avocado
200 g rød spidskål
1 lille bakke friske sukkerærter
1 dl. saltede peanuts
4 spsk. friske koriander
Sesamdip
2 spsk. ristet sesamfrø
1 spsk. sesamfrø
1-2 spsk. limesaft
1 spsk. revet ingefær
1 fed presset hvidløg
½ dl. soya
1 tsk. Sesamolie
½-1 spsk. Brun farin
Soyadip
4 spsk. soya
½ frisk rød chili i tynde skiver
1 spsk. limesaft
½ spsk. friskrevet ingefær
1 fed finthakket hvidløg
Tilberedning
Steg inderfileterne på panden i kokosolie og rød karrypasta, 2-3 minutter på hver side.
Kog nudlerne efter anvisning på pakken og skær grøntsagerne i tynde strimler. Hak peanuts og koriander groft.
Sesamdip: Blend alle ingredienser til en ensartet dip. Tilsæt lidt koldt vand, hvis den er for tyk.
Soyadip: Rør alle ingredienserne sammen.
Servering
Anret stegt inderfilet, grønsager, nudler, koriander og peanuts i små skåle eller på et fad. Hæld koldt vand i et stort rundt fad, f.eks. et tærtefad og anret arkene med rispapir ved siden af.
Læg et ark rispapir ad gangen i det kolde vand efter anvisning på pakken. Bred rispapiret ud og læg det ønskede fyld på midten i en bred stribe. Fold enderne ind og rul rispapiret sammen så stramt som muligt.
Server de friske forårsruller med sesamdip og soyadip, samt ekstra grøntsager.