Logo

Buffet med kyllingeinderfilet på spyd, 3 salater og humus

4 personer

Ingredienser

12 Danpo inderfilet på spyd

Hvedekernesalat

1 dl. hvedekerner

1 stor gulerod

4 spsk. croutoner

4 spsk. kogte kikærter

50 g. babysalat

50 g. friske hindbær

Spinatsalat

100 g. grønne bønner

100 g. babymajs

100 g blommetomater

100 g. babyspinat

1 dl. brombær

1 spsk. balsamico

1 spsk. flydende honning

3-kålssalat

100 g. broccoli

100 g. blomkål

1 dl. edamame bønner

2 dl. fintsnittet spidskål

2 spsk. soltørrede tomater i olie

Humus

400 g. kogte kikærter

1 spsk. citronsaft

2 fed hvidløg

1 spsk. olie

1 tsk. salt

Lidt spidskommen og chilipulver (efter smag)

Ca. ½ dl. vand

Buffet med kyllingeinderfilet på spyd, 3 salater og humus

Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.

 

Tilberedning

Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.

Hvedekernesalat: Kog hvedekerner efter anvisning på pakken og lad dem afkøle. Skræl lange strimler af guleroden med en kartoffelskræller og bland hvedekerner med gulerodsstrimler, croutoner, kikærter, babysalat og friske hindbær.

Spinatsalat: Damp bønner 1 minut og skyl straks med koldt vand til de er helt afkølet. Del babymajs på langs og skær tomater i kvarte. Bland babyspinat med bønner, babymajs, tomater og friske brombær. Rør balsamico og honning sammen og dryp marinaden over salaten lige inden servering.

3-kålssalat: Del broccoli og blomkål i små buketter. Hæld de frosne edamame bønner i en lille skål, overhæld med kogende vand og lad dem trække i ca. 5 minutter, inden vandet hældes fra. Bland broccoli, blomkål og edamame bønner med fintsnittet spidskål. Skær de soltørrede tomater i tynde strimler og bland dem i salaten lige inden servering.

Humus:Blend kikærter, citronsaft, hvidløg, olie, salt og krydderier og juster konsistensen med vand.

Server kyllingespyd med de tre slags salat, humus og evt. brød