4 personer
Ingredienser
12 Danpo inderfilet på spyd
Hvedekernesalat
1 dl. hvedekerner
1 stor gulerod
4 spsk. croutoner
4 spsk. kogte kikærter
50 g. babysalat
50 g. friske hindbær
Spinatsalat
100 g. grønne bønner
100 g. babymajs
100 g blommetomater
100 g. babyspinat
1 dl. brombær
1 spsk. balsamico
1 spsk. flydende honning
3-kålssalat
100 g. broccoli
100 g. blomkål
1 dl. edamame bønner
2 dl. fintsnittet spidskål
2 spsk. soltørrede tomater i olie
Humus
400 g. kogte kikærter
1 spsk. citronsaft
2 fed hvidløg
1 spsk. olie
1 tsk. salt
Lidt spidskommen og chilipulver (efter smag)
Ca. ½ dl. vand
Vores kyllingespyd er en hel marineret inderfilet - saftig og fuld af smag.
Tilberedning
Tilbered kyllingespyd efter anvisning på pakken.
Hvedekernesalat: Kog hvedekerner efter anvisning på pakken og lad dem afkøle. Skræl lange strimler af guleroden med en kartoffelskræller og bland hvedekerner med gulerodsstrimler, croutoner, kikærter, babysalat og friske hindbær.
Spinatsalat: Damp bønner 1 minut og skyl straks med koldt vand til de er helt afkølet. Del babymajs på langs og skær tomater i kvarte. Bland babyspinat med bønner, babymajs, tomater og friske brombær. Rør balsamico og honning sammen og dryp marinaden over salaten lige inden servering.
3-kålssalat: Del broccoli og blomkål i små buketter. Hæld de frosne edamame bønner i en lille skål, overhæld med kogende vand og lad dem trække i ca. 5 minutter, inden vandet hældes fra. Bland broccoli, blomkål og edamame bønner med fintsnittet spidskål. Skær de soltørrede tomater i tynde strimler og bland dem i salaten lige inden servering.
Humus:Blend kikærter, citronsaft, hvidløg, olie, salt og krydderier og juster konsistensen med vand.
Server kyllingespyd med de tre slags salat, humus og evt. brød