Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Sprød burger med hele lår uden ben og fritterede løg

4 portioner
Ingredienser

4 hele lår uden ben

4 burgerboller

Avokado i skiver

Romansalatblade

Tomatsalsa (eller køb færdig)

Flåede tomater
Hakket løg

Hakket hvidløg
Olivenolie
Sukker
Hvidvinseddike

Spidskommen

Chipotle pasta

Frisk koriander

Salt og peber

Jalapeño dressing

Mayonnaise

Jalapeño

Dijonsennep
Salt og peber

Fritterede løg

Løg

Majsstivelse

Olie til stegning

Salt og peber

 

Salt og krydr hele lår uden ben efter smag. 

Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.

Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.

Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.

Tomatsalsa: Blend løg, hvidløg og olivenolien. Tilsæt krydderier, sukker og eddike. Hæld tomater i og kog det hele hurtigt op. Krydr med salt, peber og hakket koriander.

Jalapeño dressing: Hak jalapeñon fint, og bland med mayonnaise og sennep. Smag til med salt og peber.

Fritterede løg: Skær løg i helt tynde skiver og vend med majsstivelse. Steg indtil de er sprøde i 170°C olie, og lad dem dryppe af på papir. Salt straks, og lad det køle af.

Smør bollen med jalapeño dressing og saml burgeren med salat, avocado, salsa, lårsteak, dressing, friteret løg og burgerbolle.

- Velbekomme!