4 portioner
Ingredienser
4 hele lår uden ben
4 bagekartofler
1 dl revet parmesanost
Olivenolie
Salt og peber
Tomat Salsa
3 tomater i tern
1-2 hvidløgsfed i tern
2-3 tsk. paprikapulver
1-2 tsk. ingefær
1-2 grøn chili
3 spsk. persille
1-2 spsk. limesaft
Olivenolie
Salt
Mynte Creme
2 dl. tyrkisk yoghurt eller creme fraiche
2-3 dl. mynte
100 g feta
1-2 spsk. olivenolie
Salt og peber
Salt og krydr hele lår uden ben efter smag.
Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.
Pande/Ovn: Steg dem på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.
Pande: Steg på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.
Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.