Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Clubsandwich med hele lår uden ben og grov sennep

4 portioner

Ingredienser

4 hele lår uden ben

Træspyd

200 g skårede tomater

50 g skåret rødløg

100 g skårede agurker

100 g romainesalat

Salt og peber

4 skiver toastbrød

0,5-1 dl. mayonnaise

4 skiver bacon

 

Salt og krydr hele lår uden ben efter smag. 

Vælg en af nedenstående 3 stegemetoder. - Kyllingen er klar, saftig og bedst, når den har en kernetemperatur på 70°C.

Pande/Ovn: Steg kyllingen på en pande med skindet nedad i cirka 6 min. ved middelvarme. Skindet skal være sprødt. Vend og steg ca. 1 minut på kødsiden. Steg færdig ved 150°C varmluftsovn (175°C ved alm. varme) i ca. 15 minutter.

Pande: Steg kyllingen på en pande ved middelvarme i cirka 12 min.

Ovn: Steg ved i 175° varmluft (200° alm. varme) i cirka 20 min.

Skær den i passende skiver. Rist toastbrød, steg bacon og bland mayonnaise med Dijon sennep, smag til med salt og peber

Skyld grøntsagerne og skær i passende skiver.

Smør toastbrød med dressing og saml burgeren med kylling og grøntsager.

Skær sandwichen diagonal og sæt en pind igennem for at holde den sammen.

Server med pommes frites eller ovnbagte rodfrugter.

- Velbekomme!