4 portioner
Ingredienser
1 ovnklar Danpo Kylling i stegepose
400 g perle couscous
1 tomat, i små tern
1/2 grøn peber, finthakket
1/2 løg, finthakket
100 g friske spinatblade
ca. 300 g portobello svampe
Fedtstof til stegning
Sauce verte:
1 bundt persille, skyllet og duppet tør
1 lille bundt frisk mynte. skyllet og duppet tørt
1 lille glas kapers
saft og revet skal fra 1/2 økologisk citron
2 spsk. balsamico (gerne hvid)
2 spsk. god olivenolie
Tilberedning
Kom kyllingen direkte i ovnen med emballage og det hele.
Kog perlecouscous som beskrevet på pakken og vend den lune couscous sammen med finthakket tomat, peberfrugt og løg. Vend spinatbladene i.
Skær svampene i grove stykker og rist dem på en pande. Drys med salt og peber.
Blend alle ingredienser til sauce verte. Gem et par kapers til at pynte med.
Tag kyllingen ud af ovnen. Klip posen op læg kyllingen på et skærebræt. Sørg for at al den gode væde, der ligger inde i kyllingen hældes ud i bakken.
Rør ca. 1 dl af stegeskyen sammen med couscousblandingen og anret med svampene over.
Anret kyllingen med sauce verte og server resten af stegeskyen ved siden af som ekstra smag og dyppelse.
Danpo kylling i stegepose, eller ”COOK in the bag” som vi også kalder den, skal bare direkte fra køleskab i en 200° forvarmet ovn og steges i 75 minutter. Prik evt. hul i posen de sidste 20 minutter af stegetiden, så skindet bliver mere sprødt