Logo

Helstegt kylling med bønner og æbler

4 personer

Ingredienser
1 Hel Danpo kylling
1 citron i både
4-5 æbler
3 spsk. citronsaft
5-10 svesker
2 - 4 spsk. smeltet smør
2 tsk. kinesisk soja
Salt og hvid peber

Tilbehør
Kogte kartofler
Bønner
Brun sauce
Ribsgele

Tilberedning
Krydr med salt og peber indeni og udenpå. Fyld kyllingerne med citron-, æblebåde og svesker.

Pensel kyllingerne med en blanding af smør og soja, krydr med salt og peber. Steg dem ved 185° C nederst i ovnen i 1-1 1/2 time afhængig af størrelsen.

Skræl resten af æblerne, tag kernerne ud og del dem i halve. Kog dem let i vand med et par skefulde citronsaft i. Afkøl dem og pynt med ribsgele.

Server kyllingerne med kogte kartofler, sovs, bønner og kogte æbler fyldt med gelé.

Helstegt kylling med bønner og æbler