4 personer
Ingredienser
Hel Danpo kylling
Hvedemel
Smør eller olie til bruning
150 g bacon i tern
150 g skalotteløg
200 g champignon
1 bouquet garni (timiankviste og laurbærblade)
1 lille bdt. bredbladet persille
1 flaske rødvin
Evt. lidt hønsebouillon
Salt, peber
Tilberedning:
Parter kyllingen i ca. 8 stykker og vend stykkerne i hvedemel krydret med salt og peber. Brun baconstykkerne i wokken til de er gyldne, læg dem til side og hæld fedtet fra.
Brun skalotteløg og champignon hver for sig og læg til side.
Brun kyllingestykkerne på begge sider, tilsæt bouquet garni, persillestilke, bacon, løg og rødvin. Kom evt. lidt hønsebouillon ved og lad det simre i ca. 40 min.
Tilsæt de hele brunede champignon og lad dem koge med de sidste 10 min. Skum fedtet fra og smag til med salt og peber.
Drys med hakket persille og server koldhævet flutes til.