4 personer
Ingredienser:
1 bakke kyllingefrikadeller fra Danpo (8 stk)
Olie til stegning
Dressing:
2 dl. yoghurt naturel 3,5%
1 spsk. citronsaft
1 spsk. flydende honning
1 tsk. stødt spidskommen
Salt og kværnet sort peber
450 g. (drænet vægt) kikærter fra dåse
400 g. blomkål skåret i skiver
100 g. ristede og groft hakkede mandler
1 håndfuld frisk basilikum skåret i tynde strimler
Pynt: Revet citronskal
Tilberedning:
Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.
Vend kikærter, blomkål, ristede mandler og frisk basilikum sammen. Vend forsigtigt blandingen med dressingen.
Steg kyllingefrikadellerne i lidt olie på en pande.
Drys kikærtesalaten med frisk revet citronskal og server med kyllingefrikadellerne.
Du kan også bruge vores rørte fars til frikadellerne..