Logo

Stegte kyllingefrikadeller med grov karrysauce, mango og kokos

4 portioner

Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefrikadeller (8 stk)
Olie til stegning

4 dl. fuldkorns ris
30 g. ristede kokosflager
Frisk koriander

Karrysauce
30 g, smør
1 løg hakket
2 tsk. karry
2 dl. hønsebouillon
2 dl. madlavningsfløde
1 æble ca. 150 g. skåret i tern
150 g. mango skåret i tern

Tilberedning
Lad smørret smelte i en gryde. Tilsæt hakket løg og svits dem, til de er blanke. Tilsæt karry og lad det bruse af. Hæld hønsebouillon og madlavningsfløde i gryden. Kog forsigtigt saucen op og tilsæt æbler- og mangotern. Jævn evt. saucen med maizena.

Kog risen efter anvisning på pakken.

Steg imens kyllingefrikadellerne i lidt olie på en pande.

Anret kyllingefrikadellerne med ris, sauce og drys med kokosflager samt frisk koriander.

Stegte kyllingefrikadeller med grov karrysauce, mango og kokos