4 portioner
Ingredienser
1 bakke Danpo kyllingefrikadeller (8 stk)
Olie til stegning
4 dl. fuldkorns ris
30 g. ristede kokosflager
Frisk koriander
Karrysauce
30 g, smør
1 løg hakket
2 tsk. karry
2 dl. hønsebouillon
2 dl. madlavningsfløde
1 æble ca. 150 g. skåret i tern
150 g. mango skåret i tern
Tilberedning
Lad smørret smelte i en gryde. Tilsæt hakket løg og svits dem, til de er blanke. Tilsæt karry og lad det bruse af. Hæld hønsebouillon og madlavningsfløde i gryden. Kog forsigtigt saucen op og tilsæt æbler- og mangotern. Jævn evt. saucen med maizena.
Kog risen efter anvisning på pakken.
Steg imens kyllingefrikadellerne i lidt olie på en pande.
Anret kyllingefrikadellerne med ris, sauce og drys med kokosflager samt frisk koriander.