Logo

Stegte frikadeller med rodfrugter

4 portioner

Ingredienser 
1 bakke kyllingefrikadeller fra Danpo (8 stk)
Olie til stegning

900 g. rodfrugter skåret i tern - fx rødbede, persillerod, selleri, gulerod og kartoffel
½ dl. olivenolie
1 spsk. æbleeddike
Salt og kværnet sort peber

Dijon Dressin
3 dl. creme fraiche 18%
2 tsk. dijon sennep
Salt og kværnet sort peber
Frisk persille til pynt

Tilberedning
Vend rodfrugterne med olivenolie, æbleeddike, salt og kværnet peber. Steg rodfrugterne i ovnen i ca. 40 min. ved 200C.

Rør imens alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Steg kyllingefrikadellerne i lidt olie på en pande.

Server kyllingefrikadellerne med de ovnstegte rodfrugter og dressing. Pynt evt. med frisk persille.

Stegte frikadeller med rodfrugter