4 portioner
Ingredienser:
500g Danpo hakket kyllingekød
1-2 tsk. rød thaikarry
1 ds. kokosmælk, evt. light
2 tørrede limeblade
1-2 rødløg
25g cashewnødder eller peanuts
150g sukkerærter
Fishsauce
Sukker
Evt. frisk koriander eller thai basilikum
Salt og peber
Tilberedning:
Krydr kødet og form til små kødboller ca. 32 stk.
Brun kødbollerne grundigt i lidt olie på en pande og læg dem til side.
Rist karry pastaen i lidt af kokosmælken, til det begynder at dufte. Tilsæt kødboller, resten af kokosmælken, limeblade, rødløg i både samt cashewnødder, og lad det simre i 6 min.
Kom sukkerærterne ved, kog endnu 1 minut og smag til med fishsauce og en anelse sukker.
Drys evt. med frisk koriander eller thai basilikum og server med ris.
Her kan du også bruge vores rørte kyllingefars...