Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegt medister med rosenkål og gulerodssaute

4 personer

Ingredienser
1 bk kyllinge medister
Smør eller olie til stegning

Rosenkål og gulerodssaute
300 g gulerødder i store tern
300 g rosenkål, de yderste blade pillet af
300 g kartofler i tern
2 spsk smør
1 dl grøntsags bouillon
Reven skal af 1 usprøjtet citron
Salt og peber
2 spsk hakket persille
50 g ristede hakket hasselnødder

Tilberedning
Varm smør op i en sautepande, vend gulerødder, rosenkål og kartofler i panden. Kom bouillon ved og lad det simre i 10-15 min. kom evt lidt ekstra bouillon i. Krydr med citron, hvidløg, salt og peber. Drys med hakket persille og ristet hasslenødder.

Steg medisteren på panden og server med saute.

Husk: Steg medisteren i smør ved lav varme for at undgå den sprækker.