Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegt medister med rabarberkompot og kartofler med hytteost

4 personer

Ingredienser
1 bk kyllinge medister

Rabarberkompot
600 g friske rabarber i 3 cm stykker
100 g sukker

Kartoffelsalat
600 g kogte nye kartofler i halve
150 g hytteost, neutral
1 dl løvstikke i julienne
Reven skal af 1 usprøjtet citron
Seasalt
Kværnet peber

Tilberedning
Steg kyllingemedisteren efter anvisning på pakken. Krydr med salt og peber.

Kom rabarber i et ovnfast fad med sukker og dæk det til med folie. Bag i ovn ved 225° C i 25 min til de er møre.

Vend de kogte kartofler med hytteost, løvstikke og citronskal.
Krydr og smag til med seasalt og frisk kværnet peber.

Server stykker af medister med kartoffelsalat og masser af lækker rabarberkompot.

Husk: Steg medisteren i smør ved lav varme for at undgå den sprækker.