Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegt medister med perlebygsalat og peberrod

4 personer

Ingredienser
1 bakke kyllingemedister fra Danpo
Olie til stegning
4 dl. perlebyg
400 g. jordskokker skåret i tynde strimler eller små tern
1 æble ca. 150 g. skåret i tern

Dressing
4 spsk. rapsolie
1 spsk. æbleeddike
1 spsk. æblemost
1 dl. groft hakket persille
1 spsk. fint revet frisk peberrod
Salt og kværnet peber

Tilberedning
Kog perlebyg efter anvisning på pakken.

Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til. Vend perlebyg, jordskokker, æbletern og dressing sammen.

Steg medisteren på en pande i lidt olie. Skær medisteren i portionsstykker og server med perlebygsalat.

Husk: Steg medisteren i smør ved lav varme for at undgå den sprækker.