Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegt medister med forårssalat

4 personer

Ingredienser
1 bk kyllinge medister

Forårssalat
3 dl grov bulgur
150 g friske grønne asparges, skåret i skrå skiver
200 g feta i mindre brud
1 dl hakket dild
50 g soltørret tranebær
100 g friske blåbær

Dressing
2 spsk æbleeddike
1 dl oliven olie
Sea salt
2 tsk knust rosa peberkorn

Tilberedning
Kog bulgur efter anvisning og afkøles.
Steg medister i lidt smør el. olie på en pande til den er brun og sprød.

Bland afkølet bulgur med asparges, feta, hakket dild, soltørret tranebær. Pisk dressingen sammen, vend det i salaten og smag til med ekstra salt og peber.

Inden servering kommes friske blåbær på toppen.

Husk: Steg medisteren i smør ved lav varme for at undgå den sprækker.