Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Stegt medister med blommechutney og couscous

4 personer

Ingredienser
1 bk kyllinge medister
Olie eller smør til stegning

Blommechutney
300 g blommer, blå eller røde
2 skalotteløg, groft hakket
1 lille chilli
4 spsk brun farin
Saften af 1 lime
2 kanel stænger
25 g frisk ingefær
2 spsk æbleeddike

Couscous
3 dl couscous
75 g ristede pinjekerner
100 g tørret abrikoser i små tern
1 tsk spidskommen
Saften af 1 citron
1 dl oliven olie
Fint salt
1 dl friske mynteblade, groft hakket

Tilberedning
Skyl og halver blommerne, kom dem i en gryde med alle de øvrige ingredienser og lad det små simre i 15 min., smag til. Kan med fordel laves dagen før.

Steg medisteren efter anvisning på pakken.

Kog couscous efter anvisning og lad det køle af.
Bland pinjekerner, abrikoser, spidskommen, citronsaft, olie og mynte sammen med couscous, og lad det trække smag inden servering.

Server med stykker af medister og blomme chutney til.

Husk: Steg medisteren i smør ved lav varme for at undgå den sprækker.