Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Pandestegt medister med rødbedesalat

4 personer

Ingredienser
1 bakke kyllingemedister fra Danpo
Olie til stegning
600 g. hele rødbeder
150 g. syltede rødbeder fra glas skåret i tern
50 g. ristede og groft hakkede hasslnøddekerner
1 spsk. rapsolie
1 tsk. æbleeddike
Salt og kværnet peber
170 g. rygeost.
1 bakke frisk karse
Rugbrød
Sennep

Tilberedning
Kog rødbederne møre i vand i ca. 40 min. Smut derefter skindet af rødbederne under koldt vand.

Skær rødbederne i grove stykker og vend dem med syltede rødbeder, hasselnødder, rapsolie, æbleeddike salt og peber.

Steg medisteren på en pande i lidt olie og skær medisteren i portionsstykker.

Anret med rødbedesalat drysset med karse og rygeost. Server med sennep og rugbrød.

Husk: Steg medisteren i smør ved lav varme for at undgå den sprækker.