Logo
Logo close
Forbruger Foodservice
Dansk keyboard_arrow_down Dansk Dansk Engelsk Engelsk Tysk Tysk Spansk Spansk
Dansk Engelsk Tysk Spansk

Pandestegt medister med kværnet peber og spidskålssalat

4 personer

Ingredienser
1 bakke kyllingemedister fra Danpo
Sort kværnet peber
Olie til stegning

Dressing
1 dl. yoghurt naturel 3,5%
½ dl. kærnemælk
2 tsk. sennep
1 tsk. flydende honning
Salt og kværnet peber

Salat
250 g. fint snittet spidskål
1 æble skåret i tern ca. 150 g
80 g. skyllet spinat
1 lille rødløg skåret i tynde både
50 g. ristede græskarkerner


Tilberedning
Pisk alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til.

Vend forsigtigt dressingen med spidskål, æble, spinat, rødløg og ristede græskarkerner.

Krydr medisteren med sort peber og steg den i lidt olie på en pande. Skær medisteren i portionsstykker og anret med spidskålssalat.

Husk: Steg medisteren i smør ved lav varme for at undgå den sprækker.